I will be spot !!!
+5
evil*pinkie*girl
Afryl Gawikne
NaT4Sh@_Sk8Er G1rl
SerbianAvrilLavigne
Angiee-think-pink
9 posters
Strana 1 od 1
I will be spot !!!
Nista posebno novo u Avrilinom svetu, ali je Leona Lewis konacno izdala spot za pesmu "I Will Be". Iskreno ne mislim bas da spot ima neke veze sa pesmom (i sigurna sam da ga Avril nije tako zamisljala kad je pisala text), i ne svidja mi se to sto Leona malo preteruje, ali s druge strane , Chace Crawford izgleda fenomenalno!! Pogledajte.
Re: I will be spot !!!
I don't like it at all! Spot nema veze bre sa pesmom... Pesma je ljubavna, ne radi se o ''Umri muski'' :P Glupo je jako !
SerbianAvrilLavigne- Reporter
-
Broj poruka : 499
Godina : 33
Poeni : 62516
Datum upisa : 06.11.2008
SerbianAvrilLavigne ::I don't like it at all! Spot nema veze bre sa pesmom... Pesma je ljubavna, ne radi se o ''Umri muski'' :P Glupo je jako !
u potpunosti...bilo bi mozda bolje da je Av snimaila spot ali sta je tu je...
NaT4Sh@_Sk8Er G1rl- The best damn Avril fan
-
Broj poruka : 1314
Godina : 29
Poeni : 59123
Datum upisa : 24.09.2008
Leona je odlicno otpevala pesmu... A i spot mi je odlican... Bas mi se svidja... A i to kako ga je
Avril zamisljala je potpuno nevazno... Ako ona ima neke druge ideje neka napravi svoj spot za tu pesmu...
Avril zamisljala je potpuno nevazno... Ako ona ima neke druge ideje neka napravi svoj spot za tu pesmu...
E,nesto video nece da se otvori.Veljko,jel mozes da vidis sta nije u redu?Bas bih volela da vidim kakav je spot napravila Leona za ovu pesmu.Mada bih naravno volela da i Avril napravi spot.
avril is great!- Član
-
Broj poruka : 81
Godina : 35
Poeni : 59412
Datum upisa : 16.08.2008
SerbianAvrilLavigne ::I don't like it at all! Spot nema veze bre sa pesmom... Pesma je ljubavna, ne radi se o ''Umri muski'' :P Glupo je jako !
Ne slazem se sa tobom, ali ni malo...
Ako malo bolje pogledas spot i cujes razgovor sa pocetka, shvatas da govori o zrtvovanju kao nekom znaku zahvalnosti (o cemu, na neki nacin, govori i pjesma)...
I ja sam siguran da bi Avril to napravila puno bolje...
Mrzim me da gledam (kad već nema Avril... briga me).
Nobody-Weird-Like-Me- Član
-
Broj poruka : 69
Poeni : 56834
Datum upisa : 10.05.2009
A pishe ono shto me mnogo nerwira...this video is not available in your country!
Smart Blondie- Senior
-
Broj poruka : 627
Godina : 30
Poeni : 58006
Datum upisa : 21.03.2009
Smart Blondie ::A pishe ono shto me mnogo nerwira...this video is not available in your country!
Uffffff
Nobody-Weird-Like-Me- Član
-
Broj poruka : 69
Poeni : 56834
Datum upisa : 10.05.2009
Similar topics
» Spot "ALICE" na top 5 listi promasaja
» Najbolji Spot?!
» Spot za Alice
» Novi spot u pripremi
» Objavljen spot za "Mobile" posle 8 godina!
» Najbolji Spot?!
» Spot za Alice
» Novi spot u pripremi
» Objavljen spot za "Mobile" posle 8 godina!
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu