Avril i turneje
2 posters
Strana 1 od 1
Avril i turneje
Kada je Avril Lavigne prije putovala po svijetu za vrijeme trajanja njene prve turneje i pjevala pred hiljadama obožavatelja stvaralo je njenu zabrinutost oko garderobe. "Svake večeri ja sam govorila 'Šta da obučem?' " kaže Avril. "Samo sam nosila svoju odjeću i svoj stil."
The Best Damn turneja će se održati u 45 gradova. "Uzeli smo par mojih crnih pantalona i duks sa kapuljačom" kaže Avril, "izgleda predivno!" "Na mojoj prvoj turneji, bila sam u autobusu punom momaka," kaže Avril. "Imala sam krevet, svako veče samo smo picu jeli - tako nezdravo!" dodaje Avril Lavigne. Sada Rock/Punk pjevačica u svojoj dijeti jede povrće i nosi ga na turneje.
Nadajmo se uskoro i novom albumu, pa i turneji po Evropi i naravno da dodje u Srbiju!
The Best Damn turneja će se održati u 45 gradova. "Uzeli smo par mojih crnih pantalona i duks sa kapuljačom" kaže Avril, "izgleda predivno!" "Na mojoj prvoj turneji, bila sam u autobusu punom momaka," kaže Avril. "Imala sam krevet, svako veče samo smo picu jeli - tako nezdravo!" dodaje Avril Lavigne. Sada Rock/Punk pjevačica u svojoj dijeti jede povrće i nosi ga na turneje.
Nadajmo se uskoro i novom albumu, pa i turneji po Evropi i naravno da dodje u Srbiju!
Dix- Novajlija
-
Broj poruka : 43
Godina : 28
Poeni : 56136
Datum upisa : 23.07.2009
Re: Avril i turneje
nadali smo se da ce doci
.HellouAvGirl.- Urednik
-
Broj poruka : 1674
Godina : 28
Poeni : 74944
Datum upisa : 26.04.2009
Similar topics
» Clanak o Avril u Paper magazinu gde je Avril na naslovnici!
» Avril na flajeru
» Avril Lutka!
» Avril i sk8
» Avril i Evan
» Avril na flajeru
» Avril Lutka!
» Avril i sk8
» Avril i Evan
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu