Avril u Kini / world expo - 27.april
4 posters
Strana 1 od 1
Avril u Kini / world expo - 27.april
Hej ljudi,
U petak sam bila u Vancouveru i počastvovana kao kanadski ambasador za 2010 World Expo, Shanghai, Kina. To je zaista uzbudljivo kao što je prvi put ikada Kina domaćin World Expo-u, a tema je "Better City, Better Life" (Bolji grad, bolji život.). To je stvarno super da preko 200 zemalja i međunarodnih organizacija dolaze zajedno na Svetski Expo, Shanghai da stvore bolju budućnost za sviet. Ja sam imala 2 nastupa u Šangaju. To je veliki grad i ja se radujem što ću ga ponovo posetiti sledeće godine.
U petak sam bila u Vancouveru i počastvovana kao kanadski ambasador za 2010 World Expo, Shanghai, Kina. To je zaista uzbudljivo kao što je prvi put ikada Kina domaćin World Expo-u, a tema je "Better City, Better Life" (Bolji grad, bolji život.). To je stvarno super da preko 200 zemalja i međunarodnih organizacija dolaze zajedno na Svetski Expo, Shanghai da stvore bolju budućnost za sviet. Ja sam imala 2 nastupa u Šangaju. To je veliki grad i ja se radujem što ću ga ponovo posetiti sledeće godine.
Dix- Novajlija
-
Broj poruka : 43
Godina : 28
Poeni : 56136
Datum upisa : 23.07.2009
Re: Avril u Kini / world expo - 27.april
Drago mi je sto je bila srecna..i ja sa njom isto tako..heh :)))
Ruki- Vatreni Fan
-
Broj poruka : 4501
Godina : 29
Poeni : 59693
Datum upisa : 09.08.2008
znam za ovo, bas mi je drago zbog nje..ali ovo nije New..odavno je bilo..
+
ovo je kopirano sa als, a tamo Dix kopira odavde nove teme..ja ga moram banovati..sorry zbog spama
+
ovo je kopirano sa als, a tamo Dix kopira odavde nove teme..ja ga moram banovati..sorry zbog spama
Ruki ::Drago mi je sto je bila srecna..i ja sa njom isto tako..heh :)))
.HellouAvGirl.- Urednik
-
Broj poruka : 1674
Godina : 28
Poeni : 74944
Datum upisa : 26.04.2009
Similar topics
» World Expo - Avril Lavinj predstavnik Kanade
» April 3-Ottawa
» April 7-Toronto
» April 8 - Kingston
» April 9 - London