Avril u kampanji The Race to Erase MS
3 posters
Strana 1 od 1
Avril u kampanji The Race to Erase MS
Hey ljudi,
Želim da vam kažem o nečemu sjajnom jer sam uključena u kampanju koja se zove Race to Erase MS. Imam veliku čast što učestvujem u ovoj akciji, čija je najveća ideja i podrška Nancy Davis za multiplu sklerozu, i u toku je misija da se pronađe lek za tu bolest koja prvenstveno pogađa mlade žene i decu. Ideja kampanje je da se za prodane proizvode tokom meseca maja sav prihod ide za fondaciju. Naranđaste You Happy to Erase MS majice i narandžaste You Lucky Peace & Love narukvice se mogu kupiti na www.erasems.org i www.shopkitson.com Pogledajte.
Želim da vam kažem o nečemu sjajnom jer sam uključena u kampanju koja se zove Race to Erase MS. Imam veliku čast što učestvujem u ovoj akciji, čija je najveća ideja i podrška Nancy Davis za multiplu sklerozu, i u toku je misija da se pronađe lek za tu bolest koja prvenstveno pogađa mlade žene i decu. Ideja kampanje je da se za prodane proizvode tokom meseca maja sav prihod ide za fondaciju. Naranđaste You Happy to Erase MS majice i narandžaste You Lucky Peace & Love narukvice se mogu kupiti na www.erasems.org i www.shopkitson.com Pogledajte.
Dix- Novajlija
-
Broj poruka : 43
Godina : 28
Poeni : 56136
Datum upisa : 23.07.2009
-Forgotten-- Administrator
-
Broj poruka : 830
Poeni : 63557
Datum upisa : 16.03.2009
Dix- Novajlija
-
Broj poruka : 43
Poeni : 56136
Datum upisa : 23.07.2009
Re: Avril u kampanji The Race to Erase MS
aaa.ovo je divnooo....
ja sam malo zakasnila sa komentarima ali da vidim sta ima oovde...
ja sam malo zakasnila sa komentarima ali da vidim sta ima oovde...
.HellouAvGirl.- Urednik
-
Broj poruka : 1674
Poeni : 74944
Datum upisa : 26.04.2009
Similar topics
» Avril i sk8
» Avril i Evan
» Clanak o Avril u Paper magazinu gde je Avril na naslovnici!
» Avril na flajeru
» Avril Lutka!
» Avril i Evan
» Clanak o Avril u Paper magazinu gde je Avril na naslovnici!
» Avril na flajeru
» Avril Lutka!
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu