Avril i Deryck se razvode, potvrdjeno!
5 posters
Strana 1 od 1
Avril i Deryck se razvode, potvrdjeno!
MOVING FORWARD.......
The past 6 and a half years have been the most amazing years of my life. It's sad it has come to an end but Avril and I are still family and moving forward in the most positive way possible. Our decision to part ways is amicable and she holds a special place in my heart and forever will be a great and amazing friend.
Thanks to all our family, friends and fans for all the support.
Deryck"
" Moving forward on a positive note
Deryck and I have been together for 6 and a half years. We have been friends since I was 17, started dating when I was 19, and married when I was 21. I am grateful for our time together, and I am grateful and blessed for our remaining friendship. I admire Deryck and have a great amount of respect for him. He is the most amazing person I know and I love him with all my heart. Deryck and I are separating and moving forward on a positive note.
Thank you to all my family, friends and fans for all your support.
Avril"
PREVOD:
''Poslednjih 6 i po godina su bile najbolje u mom zivotu. Zao mi je sto je moralo doci do kraja ali Avril i ja smo i dalje porodica i nastavicemo dalje sto pozitivnije mozemo. Nasa odluka da se rastavimo je prijateljska i Avril i dalje poseduje veliko mesto u mom srcu i uvek ce biti moj divan i pravi prijatelj.
Hvala porodici, prijateljima i fanovima na podrsci.
Deryck''
''Deryck i ja smo bili zajedno 6 i po godina. Prijatelji smo jos od kad sam imala 17 godina a poceli smo da se zabavljamo kad mi je bilo 19, a vencali se sa mojih 21. Zahvalna sam na ovom vremenu sto smo proveli zajedno, i zahvalna sam i blagoslovena na nasem preostalom prijateljstvu.
Divim se Dereku i imam veliku kolicinu postovanja prema njemu.On je najbolja osoba koju poznajem i volim ga svim svojim srcem.Deryck i ja se rastavljamo i nastavljamo pozitivno dalje.
Avril''
The past 6 and a half years have been the most amazing years of my life. It's sad it has come to an end but Avril and I are still family and moving forward in the most positive way possible. Our decision to part ways is amicable and she holds a special place in my heart and forever will be a great and amazing friend.
Thanks to all our family, friends and fans for all the support.
Deryck"
" Moving forward on a positive note
Deryck and I have been together for 6 and a half years. We have been friends since I was 17, started dating when I was 19, and married when I was 21. I am grateful for our time together, and I am grateful and blessed for our remaining friendship. I admire Deryck and have a great amount of respect for him. He is the most amazing person I know and I love him with all my heart. Deryck and I are separating and moving forward on a positive note.
Thank you to all my family, friends and fans for all your support.
Avril"
PREVOD:
''Poslednjih 6 i po godina su bile najbolje u mom zivotu. Zao mi je sto je moralo doci do kraja ali Avril i ja smo i dalje porodica i nastavicemo dalje sto pozitivnije mozemo. Nasa odluka da se rastavimo je prijateljska i Avril i dalje poseduje veliko mesto u mom srcu i uvek ce biti moj divan i pravi prijatelj.
Deryck''
''Deryck i ja smo bili zajedno 6 i po godina. Prijatelji smo jos od kad sam imala 17 godina a poceli smo da se zabavljamo kad mi je bilo 19, a vencali se sa mojih 21. Zahvalna sam na ovom vremenu sto smo proveli zajedno, i zahvalna sam i blagoslovena na nasem preostalom prijateljstvu.
Divim se Dereku i imam veliku kolicinu postovanja prema njemu.On je najbolja osoba koju poznajem i volim ga svim svojim srcem.Deryck i ja se rastavljamo i nastavljamo pozitivno dalje.
Avril''
Poslednji izmenio SerbianAvrilLavigne dana Sub 19 Sep 2009, 13:10, izmenjeno ukupno 1 puta
SerbianAvrilLavigne- Reporter
-
Broj poruka : 499
Godina : 33
Poeni : 62516
Datum upisa : 06.11.2008
Re: Avril i Deryck se razvode, potvrdjeno!
auuh...... Ne verujem! Ovo je 100% tačno? Možda je zbog toga album pomeren za 2010-u?!
Courtney- Junior
-
Broj poruka : 370
Godina : 84
Poeni : 57555
Datum upisa : 15.07.2009
Sto posto tacno, bilo i na tv-u i svuda je vest! Jbg.
-
:o bas mi je zao! a on joj je uradio album.. bzv.. msm, mislila sam da ce oni zavrsiti sa 'i ziveli su srecno do kraja zivota' xD xD
sanjastar- Član
-
Broj poruka : 89
Godina : 31
Poeni : 56005
Datum upisa : 15.08.2009
Imam osecaj da ce Avril i Evan ipak na kraju zavrsiti zajedno :)
-
...nzm...maybe...
-Forgotten-- Administrator
-
Broj poruka : 830
Godina : 28
Poeni : 63557
Datum upisa : 16.03.2009
http://www.cafe.ba/mediji/izvor177599_Raspad-sistema-Avril-Lavigne-se-razvodi.html
Ovde su sve rekli... surovo...
Ovde su sve rekli... surovo...
Courtney- Junior
-
Broj poruka : 370
Godina : 84
Poeni : 57555
Datum upisa : 15.07.2009
JU ,tek sad sam se setila....shta tje ona sa onim tetowazama...D....
-Forgotten-- Administrator
-
Broj poruka : 830
Poeni : 63557
Datum upisa : 16.03.2009
Sto, ima samo jednu u vezi njega a to je slovo D...
-
sad sam procitala to sa tog sajta.. stvarno surovo.... stvarno ce skloniti sve pesme sa albuma koje su bile u zajednickoj saradnjI? :o mozda zbog toga album kasni...
sanjastar- Član
-
Broj poruka : 89
Godina : 31
Poeni : 56005
Datum upisa : 15.08.2009
Ne verujem da ce skloniti iako sam cula da hoce... Ipak kaze da ostaju drugovi tako da bi bilo glupo sa ih skloni. Ali verujem da zbog razvoda i svega kasni.
-
nece valjda????
nema sanse
bas je surovo
nema sanse
bas je surovo
.HellouAvGirl.- Urednik
-
Broj poruka : 1674
Poeni : 74944
Datum upisa : 26.04.2009
Similar topics
» Jos jedan trac o tome kako se Avril i Deryck razvode!
» Avril i Deryck ponovo zajedno? :)
» Avril and Deryck u LA Airodromu
» Avril i Deryck na sastanku
» Avril i Deryck u Santa Barbari
» Avril i Deryck ponovo zajedno? :)
» Avril and Deryck u LA Airodromu
» Avril i Deryck na sastanku
» Avril i Deryck u Santa Barbari
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu