Svadja sa Lindsay Lohan
4 posters
Strana 1 od 1
Svadja sa Lindsay Lohan
Kako kažu mnogobrojni očevici, Linzi Lohan i Avril Lavin su se posvađale na javnom mestu, a umalo da dođe i do tuče. Sukob se odigrao u restoranu holivudskog hotela Chateau Marmont, u koji su obe došle na večeru.
Naime, Linzi je navodno prišla stolu za kojim je sedela Avril, nakon što je Avril svoju koleginicu obasula uvredama da je lažov i folirant. Kada se Linzi približila, Avril je počela histerisati:
“Ne približavaj se meni i mojim prijateljima, mi ne podnosimo folirante!”
Linzi je nakon toga pokušala da preko menadžemnta restorana izbaci Avril i njeno društvo, ali nije poznato da li je u tome uspela, ili su oni svojevoljno nešto kasnije napustili ovo mesto.
Sve u svemu odigrala se prava drama u stilu latino-američkih serija, a obe damice napravile su scenu i opet dospele na naslovne strane tablioida.
[ne znam da li je informacija tacna jer mi je drug poslao preko maila]
Naime, Linzi je navodno prišla stolu za kojim je sedela Avril, nakon što je Avril svoju koleginicu obasula uvredama da je lažov i folirant. Kada se Linzi približila, Avril je počela histerisati:
“Ne približavaj se meni i mojim prijateljima, mi ne podnosimo folirante!”
Linzi je nakon toga pokušala da preko menadžemnta restorana izbaci Avril i njeno društvo, ali nije poznato da li je u tome uspela, ili su oni svojevoljno nešto kasnije napustili ovo mesto.
Sve u svemu odigrala se prava drama u stilu latino-američkih serija, a obe damice napravile su scenu i opet dospele na naslovne strane tablioida.
[ne znam da li je informacija tacna jer mi je drug poslao preko maila]
Emily Gray.- Reporter
-
Broj poruka : 691
Godina : 32
Poeni : 62921
Datum upisa : 26.04.2009
Re: Svadja sa Lindsay Lohan
Ne verujem u to. Avril nije vise u tom fazonu. Ne verujem da je vredjala bezveze, niti da joj je ova prisla a tek da su se skoro potukle. Pa Boze, nemaju 12 godina.
SerbianAvrilLavigne- Reporter
-
Broj poruka : 499
Godina : 33
Poeni : 62516
Datum upisa : 06.11.2008
widecemo... :)
Emily Gray.- Reporter
-
Broj poruka : 691
Godina : 32
Poeni : 62921
pa valjda nije tako...msm koji je uopshte razlog ,,histerisanja" ???
-Forgotten-- Administrator
-
Broj poruka : 830
Godina : 28
Poeni : 63557
Datum upisa : 16.03.2009
Bas. To su bre samo tracevi.
Mislim da su obe sada malo zrelije i da nisu vise za takve stvari.
Mislim da su obe sada malo zrelije i da nisu vise za takve stvari.
SerbianAvrilLavigne- Reporter
-
Broj poruka : 499
Godina : 33
Poeni : 62516
Datum upisa : 06.11.2008
Skroz se slazem.SerbianAvrilLavigne ::Ne verujem u to. Avril nije vise u tom fazonu. Ne verujem da je vredjala bezveze, niti da joj je ova prisla a tek da su se skoro potukle. Pa Boze, nemaju 12 godina.
.HellouAvGirl.- Urednik
-
Broj poruka : 1674
Godina : 28
Poeni : 74944
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu